sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lapsetti - Wieder wie ein Kind

Mulla on nyt erittäin laiska olo tän blogikirjoittelun kanssa niin isken teille vaan tällaisen kuvapläjäyksen, mikä melko hienosti tiivistää mun viikonlopun. Münsterissä on ollut neljä päivää Send ja paras vastine mitä mä Suomesta sille nyt keksin on tivoli. Yliopiston päärakennuksen edustalla olevalle kentälle, joka taitaa normaalisti toimia parkkipaikkana, on koottu huvilaitteet ja paikalla on yhtä jos toista kojua ja myyjää. Send järjestetään Münsterissä kolme kertaa vuodessa ja nyt oli siis Syyssendin vuoro.











Kävin Sendissä nyt kahdesti, ensin vaihtariporukalla ja sit kahdestaan yhden suomalaisen vaihtarin Ainon kanssa. Perjantai-iltana lähdimme ihan asioiksemme katsomaan perinteistä ilotulitusta ja se oli kyllä yllättävän näyttävä. Tuolla Sendissä on myös kaikkea mahdollista epäterveellistä (lue:syntisen hyvää) syötävää! Ekalla kerralla sovittiinkin Ainon kanssa, et ku tullaan tänne sunnuntaina uudestaan, niin sit luvan kanssa saadaan kokeilla kaikkea. Tuli sit vedettyäkin ranskiksia, Glühweinia ja noita mielettömän hyviä Schokofrüchteja eli suklaalla kuorrutettuja hedelmiä. Valkosuklaa-mansikat, nams! :P




Silmään iski alueella myös tämä Pinean koju. Hienosti mainostetaan kyllä suomalaisena ulkoiluvaatemerkkinä, mutta en ole kyllä koskaan tästä kuullut! (Olenko ainut tietämätön, vai onko tää joku keski-eurooppalainen markkinointikikka?) No käytiin kuitenkin ihan fiiliksissä katselemassa tuolla, kun logossa oli poro ja vaatteiden nimet oli tyyliin "Taina- ja Tero-ulkoilutakit". Seuraava Kevätsend olisikin sitten maaliskuussa.

1 kommentti:

  1. http://www.pinea-outdoor.com/ueberuns.html

    Tässä vähän infoa sulle!

    VastaaPoista