keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Leonardo Campus Run

Vihdoinkin talven jäljiltä olen saanut itseni liikkeelle ja juoksuharrastuksen kimppuun. Alkoi ehkä näkymään ja tuntumaan kropassa se tekemättömyys ja Saksan herkuista nauttiminen, että oli pakko taas vähän skarpata. On se vaan niin paljon parempi fiilis, kun lihaksissa on voimaa ja liikkuvuutta ja pystyt hallitsemaan kroppaa paremmin. Voi sitä ilon päivää, kun pääsen taas Rolloon Kunnon paikkaan ja pumppiin! Kesä Hakiksen LadyLinella oli aiva mahtava ja kaipaan jo sitä tunnin ihanaa piinaa, jonka jälkeen pääsee saunomaan ja hyvillä mielin kotia! :)


Tänä vuonna jää omasta saamattomuudestani johtuen maraton juoksematta, mutta syyskuussa Ruskamaratonilla olisi tarkoitus puolikas vetää. Lähdetään sinne kavereiden kanssa porukalla, joten hauska viikonloppu tiedossa. Mulla oli tässä välietappina ja oman kunnon tarkastuksena Leonardo Campus Run eli Münsterin yliopiston liikuntatieteellisen järkkäämä juoksutapahtuma, jossa oli matkaa lapsien 555 metristä aina kymmeneen kilometriin. Kävin vetämässä tuon kympin yhden toisen suomalaisen vaihtarin kanssa ja sehän meni aikaan 54-55 minuuttia, tarkka aika vielä hakusessa, kun en jaksanut jäädä tuloksia odottelemaan. Koko tapahtumahan järjestettiin siis n. 200 metrin päässä mun kotoa, että hyvä oli sijainti tällä kertaa.





Mitäs muutakaan täällä tarjottaisiin huoltopisteellä juoksun jälkeen kuin olutta?

Finland. Represented.
Että semmosia tällä kertaa! Meidän juhannussauna excursio nyt siirtynee hieman, kun on niin vaikea löytää yhteistä aikaa, mutta kyllä tässä vielä saunomaan mennään. Se on varmaa. Muuten tässä on luvassa paljon pänttäämistä (eka koe ensi viikolla) ja koulua, lisää bileitä ja perjantaina pääsen kokkaamaan lohikeittoa yhden luxemburgilaisen kanssa, joka opiskelee suomea. Jeejee, namnam!

2 kommenttia:

  1. Vitsi sulla on hauska ilme tossa kuvassa, missä juokset. En ikinä halua nähdä kuvia omasta juoksemisestani! :D Mutta kunnon paikkaa odotellessa!

    VastaaPoista
  2. haha, mä en oo siinä kuvassa, missä on juoksijoita! :D otin sen kuvan. mut joo, ohan ne ilmeet ihan hyviä. varsinkin maratonilta otettuja kuvia on tullut kyllä naurettua!

    VastaaPoista