torstai 5. huhtikuuta 2012

Ultimate reissubiisit - Ultimate Reiselieder

Koska olen nyt liian laiska kirjoittamaan kokonaista postausta reissun viimeisimmistä tapahtumista, tyydyn laittamaan teille vain makupaloja siitä, millaisen musiikin siivitteleminä nuo seitsemän viikkoa siellä palmun alla menivät. Musiikin kuunteluhan rajoittui aika paljon kännykän tarjontaan (itsellänihän 17 tarkkaan valittua biisiä), joten samat viisut siellä taisi soida aika paljon.

Ehdottomasti koko reissun ykkösbiisiksi nousi Coldplayn Paradise. Ihan noin jo senkin vuoksi, että monta kertaa tunsi olevansa paratiisissa. Tämä laulu tuo nykyään mieleen hetket Koh Phi Phi:lta rantabileistä, kun tämä "meidän biisi" pärähti soimaan ja Langkawilta, kun kaatosateessa juoksimme noin 10 sekuntia sateessa autoon ja olimme kaikki aivan läpimärkiä ja biisi alkoi soida käynnistettäessä auton. Jostain kumman syystä tämä oli ehkä yksi parhaista ja mieleenpainuvimmista hetkistä koko reissun aikana!



Koti-ikävään, jos se sattui iskemään, tuli kuunneltua kunnon suomalaista, melankolista rokkia Eppujen tapaan. Hyvä biisi, ei mahda mitään.



Koska oltiin niin nuoria ja kauniita, fiilisteltiin tätäkin biisiä monta kertaa. Yksi viime kesän parhaista veisuista ja tämä viekin ajatukset aina Helsinkiin!



Jukka Poikaa! Niin monet noista paikoista, joissa varsinkin Thaimaassa tuli hengattua, meni kategoriaan hippi-rasta-meininki, että Jukka Poikaa kelpasi soitella. Mietittiin useampaan otteeseen, että pitäisikö pyytää paikallisia DJ:itä soittamaan Yotubesta baarissa.



Foo Fightersilta kuunneltiin usemapaakin biisiä, mutta tämä jäi kaikessa kaunedessaan mieleen.



Oasiksen Wonderwall:kin oli jäänyt meikältä ihan unholaan, mutta onneksi Marsa oli fiksuna tyttönä laittanut sen kännykkäänsä. Nämä tutut kitarasoundit kuultiin muun muassa Ko Ngai:lla livenä erään Malediivilaispojan soittamana. Kunnon tunnelmointibiisi.



Palefacen Shangri-La on vähän yllättäjä, mutta reissussa tätä tuli kuunneltua ihan innoissaan. Laulettiin tätäkin Ko Ngai:lla suureen ääneen viereisessä huoneistossa asuvan suomalaispariskunnan iloksi. Oli varmaan rentoa tulla toiselle puolelle maailmaa ihan vain kuunnellakseen samaa suomisettiä kuin kotona. Mut todella tarttuvaa riimiä, hyvät lyriikat ja ennen kaikkea kiva laulaa messissä!



Jostain biiseistä jouduin ottamaan huonommat Youtube-versiot, koska GEMA ei ole myöntänyt oikeuksia videoiden esittämiselle. Sama virsi aina tämän Saksan Youtuben kanssa. Löydätte siellä Suomessa parempiakin videoita aivan varmasti.

1 kommentti:

  1. Aikamoisia reissu biisejä teillä! Mutta musiikin kautta ne muistot tulee aina mieleen!

    VastaaPoista